Tantra massage københavn tantra københavn

tantra massage københavn tantra københavn

Du er også velkommen til at skrive til os på [email protected] – så svarer vi så snart vi kan. Vi har Tantra Templer i København, Odense og Aarhus – husk at opgive hvilket Tempel du gerne vil til massage i, når du bestiller tid. Tantra Templet er et internationalt miljø med både danskere og udlændinge. Det er ikke os. Klinik for tantramassage. Ønsker du tantramassage kan du både bestille tid til behandling i København, på Møn og hjemme hos dig selv. I København tilbyder jeg tantramassage i de hyggelige og fine lokaler hos God Krop. Adressen er Bartholinsgade 15, København K. Det er primært om aftenen der er mulighed for at. I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, men der gives ikke lingam massage (penismassage) til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni massage (indvendig massage). Som kvinde kan man vælge mellem at få massage af en mand eller kvinde, og som mand, får man massage af en kvinde..

Massage i frederikshavn gratis pono

En orgasme, der fører dig ind i ekstase og bliss. Tantra Dymanic er for dig, der ønsker at åbne for en dybere energi, og opnå større bevidsthed og kontakt til din autentiske kraft.

tantra massage københavn tantra københavn

Vi har ekspertise i alt, der vedrører samliv, parforhold og bevidstgørelse mellem mænd og kvinder. Med inspiration fra både østen og vesten skaber vi unikke læringsrum, som bringer mennesker tættere sammen - og ikke mindst tættere på sig selv. Klinik for tantramassage. Ønsker du tantramassage kan du både bestille tid til behandling i København, på Møn og hjemme hos dig selv. I København tilbyder jeg tantramassage i de hyggelige og fine lokaler hos God Krop. Adressen er Bartholinsgade 15, København K. Det er primært om aftenen der er mulighed for at. Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er en god idé at have kalenderen parat så vi kan finde en alternativ tid til dig hvis din først ønskede tid ikke er mulig. Vores kontor/booking har åben i hverdagene mellem , men Templet er åbent for massage fra...

Vi guider dig til at undersøge magien og visdommen i tantra, som kan være betydningsfuld og værdifuld i dit daglige liv og dit kærlighedsliv. Pimp din kalender med lækkert omslag fra Carlend Gitte Carlend, "tantra massage københavn tantra københavn", der tidligere er blevet interviewet på Kvindetid, er i julestemning og vi må simpelthen dele, at der er det vildeste UDSALG i hendes dejlige forretning. Vi afholder løbende gratis informationsaftener sex massage silkeborg fodmassage vores behandler uddannelse i løbet af I Tantra Templet giver de massage til både mænd og kvinder, voksen sex sex med tykke piger der gives ikke lingam massage penismassage til mænd, hvorimod kvinder godt kan få Yoni massage indvendig massage. Så lå vi der lidt i en smuk afslutning. Vi har ekspertise i alt, der vedrører samliv, parforhold og bevidstgørelse mellem mænd og kvinder. Vores arbejde er bl.


Sexchatt smuk fisse


Sådan var min tantramassage. Massagen Så er det tid til massage, og jeg får lige 5 minutter til mig selv, så jeg kan tage tøjet af i fred og ro, og ligge mig op på sengen. Når den slipper, er det som bølger af velvære og nydelse, der flyder gennem kroppen og giver dig kontakt til hjertet. Kommer du på cykel er det en skøn tur ad Strandvejen, forbi Dyrehaven og Ørnereden. Du er velkommen til at tage bad hos os efter massagen, men vi anbefaler at du bare tørrer olien af med håndklædet, for at lade oplevelsen sidde på kroppen. Hvis du skal betale med international bankoverførsel beder vi dig om at lægge bankens gebyr for overførslen oveni massageprisen. Så kan du lægge din krop i vores hænder i tryg forvisning om, at du får det, du har brug for.